Logi sisse

Eestimaa Rahvuste Ühendus Tallinna Vanalinna päevadel

06.06.2016

4. juunil XXXV Tallinna Vanalinna päevadel Eestimaa Rahvuste Ühenduse kollektiivid astusid üles kontserdiga Tornide väljakul.  Esinesid Udmurdi Ühingu Ošmes ansambel Ošmes Aiki Haugi juhtimisel, Tallinna Mari Seltsi ansambel ja solistid, Eesti Juudi Kogukonna esindaja bard Timur Fišel, Eestimaa Poolakate Seltsi Polonia ansambel Laikonik Marius Gubala juhtimisel, Vasalemma Valla Rahvuste Seltsi ansambel Lepalind ja Laagri Kooli ansambel Mari Tompi juhatusel, Tallinna Baškiiri Kultuuriühendus Agizel esindaja Ilnur Hairullin rahavapillil kurai, Eesti Ukrainlaste Kongressi koor Provesin dirigent Rein Tali juhtimisel ja autorilauluansambel Nadvetširje Alla Oleiniku juhatusel, seenioride tantsuansambel Reverans Scarlett Ilvese juhatusel,  Eesti-Mordva Seltsi ansambel Vastoma Antonina Simbergi juhatusel, Tšuvaši Kultuuriseltsi ansambel Palan, Eestimaa Valgevenelaste Assotsiatsiooni ansambel Alesja Larissa Maijorova juhatusel, Läti Rahvuskultuuri Selts Eestis ansambel Revele, Folklooriansambel Žurba, Seto Lauluselts Sõsarõ Elvi Nassari juhatusel. Kontserdi kava pani kokku Juris Žigurs. Esinemisel aitas kaasa kena ilm.

 

Kava